PRO Groep

PRO Groep gebruikt ZIVVER om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. PRO kan hierdoor garanderen dat gevoelige informatie met de modernste beveiliging wordt verstuurd, waardoor niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Heeft u een e-mail ontvangen vanuit onze organisatie via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren (lees hier onderstaand meer over). In deze filmpjes ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode telefonisch of persoonlijk aan u doorgegeven. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons worden gegeven. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt ons op de hoogte stellen van wijzigingen via 040-3046394.

Meer over ZIVVER
Met ZIVVER kan PRO veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die we veilig willen versturen. Wanneer een bericht via ZIVVER wordt verstuurd, betekent dat dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet.

Vragen?
Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com.